Toinen lukiovuosi on päättynyt, yo-kirjoituksiin ilmoittauduttu ja kesäloma alkanut! Käsitöitä on tullut tehtyä, mutta niistä kuvaa syksymmällä, sillä mä en mene tuonne ulos seisomaan paikalleni sääsken syötiksi :D Ison järven rannalla asumisessa on haittapuolensa. Valmiina siis neulepaita ja puuvillahousut.

Tässä kuitenkin pari juttua, joista on jo kuvaa. Ostin eilen akryylimaalit ja kahdessa päivässä on syntynyt tällaista



Angry birds



Vauva lohikäärme

Pari öljyvärimaalausta odottaisi viimeistelyä ja yksi on tällä hetkellä paperilla, saa nähdä miten osaan maalata Viikatemiehen.

Muutaman viikon päästä blogini saa osakseen kuvasaastetta Englannista. Olen kahden viikon kuluttua lähdössä Oxfordiini, eli Haltiapolku vaikenee taas ajalle 29.6.-19.7.2012.

On se kesä ihanaa aikaa, pitäisi joku päivä laittaa postausta kesäkuvista. Siis kunhan saan ystävieni luvan laittaa tänne kuvia, joissa he esiintyvät.
Kesäohjelmistoon kuulunut leffailua, hengailua aurinkoisessa Oulussa ja huomenna kahden ystävän kanssa kunnon nörtti-ilta: pelaamista yömyöhään. Laitteistona PS2, PS3, NES ja WII sekä koko seinän kokoinen valkokangas ja videotykki meidän rantamökissä :D

Tämän kesän projektiksi olen ottanut sen, että hävitän huoneestani kaiken ylimääräisen. iso urakka, mutta äiti auttaa jos tarve vaatii.


Mutta mutta.. En nyt keksi enempää jaariteltavaa, joten taidan painua syömään ja viimeistelemään taulua. Heippa ja nauttikaa kesästä!

- Elvenpath