Mahtavaa joulukuun alkua kaikille täältä neuleluolan syövereistä! 

En ole vähään aikaan saanut päivitettyä, sillä tekemistä on ollut enemmän kuin tarpeeksi. Olen tehnyt enimmäkseen joululahjaksi meneviä töitä, eli kuvia nähtävissä sitten joulun jälkeen :) 

Olen koettanut nyt äidin avustuksella urakkaneuloa villatakkia. Sen olisi tarkoitus olla valmis ensi viikon torstaihin mennessä, jotta saisin sen päälleni konserttiin. Minä ja ystäväni olemme hommanneet liput Tarja Turusen joulukonserttiin Helsingin Finlandiatalolle. Tuntuu tosi oudolta, että siihenkin on enää vajaa viikko! 

Tänään esiinnyttiin koulun musaryhmän kanssa YO/itsenäisyyspäiväjuhlassa. Ei olisi voinut keikka pahemmin mennä enää pieleen :( Se esiintyminen oli samalla meidän musa 2 kurssin koe, mutta opettajamme päätti potkia basistin pois, eli hän ei nyt voinut suorittaa koetta :( Lisää vastoinkäymisiä aiheutti esim. se, että mikit kuoli, toinen kitara ei ollut käsittääkseni vireessä ja toinen kitara hajosi. Ja tämä kaikki saman biisin aikana, ennen sen puoliväliä! Noh... jos joulujuhla menis paremmin :)

Mutta nyt tämä hobitti painuu takaisin leffan pariin :) Ihanaa joulukuuta kaikille 

- Elvenpath