Huomenta vaan kaikille jotka tänne eksyy :) Loma puolessa välissä jo :O

Mutta mennääs asiaan sen pitemmittä puheitta.  Nämä neuleet on kaikki jo tuossa joulu-tammikuun aikana syntyneitä. Eilen sain viimein aikaiseksi otattaa äidillä kuvat niistä.

Slipoveri syntyi kahdessa päivässä. Uutenavuotena illanvietossa katsottiin leffaa ja puikot kilisi minulla :D Äiti teki tuon pääkallon kun mulla meni hermot siihen silmukoiden jäljentämiseen. Äiti neuloi tuon ja ompelin sen kiinni sitten. Säärystimet syntyi pari päivää liivin jälkeen. Kuvissa minun ilmeen saa sitte jättää huomiotta, aurinko paistoi just silmiin. kaikki neuleet isoveljeä.

Villatakki syntyi tuossa marras-joulukuun aikana. Oli tarkoitus laittaa se Tarja konserttiin mutta se on aika lämmin niin en sitten kuitenkaan laittanut. Äidin kanssa yhteistyössä tehty.

Hyvä ja lämmin on takki. Ja sit vielä t-paita lähikuvassa

Nightwish Imaginaerum tour t-shirt. Ja kaulassa koruna mulle liian iso Nightwish sormus. Löysi paikkansa eräästä äidin tekemästä ketjusta joka on odottanut riipusta.

Sitten hieman eilisiltaista askartelua. 

Ei vielä valmis, mutta laitetaas nyt kumminkin. Tästä tulee taulu äidilleni.  Jokainen päättäköön itse mitä se esittää. Eilen maalailin tuon taustan NW:n uusinta levyä kuunnellessa. On hyvä maalauslevy, loppui tasan silloin kun tausta oli valmis :D

Mutta nyt tämä lähtee laittaan kirjat kasaan, kohta kirjastoon nuotteja metsästämään. Heippa!

- Elvenpath