Hei vain kaikki lukijat. Ensiksi haluan pyytää anteeksi tätä törkeän pitkää taukoa. 

Kesä tuli ja meni ja loma siinä samalla. Täytyy sanoa, että tämä oli tähän atsi paras kesä ikinä! Sain mahdollisuuden viettää kolme upeaa viikkoa kauniissa Oxfordissa ja tutustua Englantilaiseen kulttuuriin, tapoihin ja maisemiin. Asuin kolme viikkoa ihanassa perheessä Oxfordin Kenningtonissa aluksi kolmen ruotsalaisen tytön ja myöhemmin yhden ruotsalaisen ka kahden italialisen tytön kanssa. Elämäi parhaat kolme viikkoa! Päivitän tästä lisää kunhan saan perkattua kuvat sille mallille että tänne ei tule viittäsataa kuvaa :D

Viimeinen lukiovuosi alkoi, eli tässä kirjoittelee nyt siis uusi abiturientti :) Kiire alkoikin nyt heti. Yo-kokeet alkavat ensi viikolla ruotsin kuuntelulla ja jatkuvat terveystiedon ja ruotsin kirjallisilla kokeilla. Joko mä oikeasti olen niin vanha, että kirjoitan keväällä ylioppilaaksi!?

Paljon on myös neulottu, mutta ne on lähinnä hyshysprojekteja, eli niistäkin lisää kunhan eivät ole enää salaisuuksia. Penkkaripuvun suunnittelu on aloitettu ja työmäärä tuntuu aika hirveältä. Lisäksi tekeillä on asu myös syyskuun lopulla järjestettävään Zombie Walk Oulu 2012 tapahtumaan. Minut voi sieltä bongailla Samara Morganiksi pukeutuneena, tulkaa moikkaamaan jos satutte keskustassa silloin 29.9. illalla olemaan! Laitan kuvia kunhan jotain valmistuu.