Nyt se kauan odotettu konsertti on ohi. Ilta oli aivan ihana. 

Tarja oli taas kerran aivan uskomaton. Musiikin enkeli <3 Kyyneleet silmissä koko konsetin ajan. Walking in the airin aikana viimeistään aloin itkeä. Miten jollain voi olla niin uskomaton ääni! 

Konsertin jälkeen päästiin ystäväni kanssa tapaamaan Tarjaa :) Kovasta taistelusta huolimatta aloin itkeä kun näin hänet. Tarja oli niin suloinen. Totesi vain että "Voi pientä. Ei tarvi jännittää" ja halasi tosi tiukasti ja pitkään ja koetti rauhoitella. Muutenkin halaili minua ja ystävääni koko sen ajan kun juteltiin. Sain lopulta annettua hänelle sen korun jonka tein. Ystäväni kävi eilen katsomassa Tarjan seuraavan konsertin ja Tarjalla oli se koru kädessä lavalla!


Kyseinen koru oli siis tämä :)

Ystäväni pääsi taas eilen Tarjan puheille konsertin jälkeen ja sen jälkeen välitti minulle Tarjan terveiset: "Sille ihanalle söpöläiselle tosi hyvää ja lämmintä joulua ja ei tarvi pelätä." Oli kuulemma muistanut nimenikin 

Korusta Tarja piti myös. Siitä hänen kommenttinsa oli seuraava: "Ei vois ihanampaa lahjaa saada suloisemmalta tytöltä."

Olen oikeasti itkenyt ilosta viimeiset kaksi päivää ja loppua ei näy. En ihaile tässä maailmassa ketään niin paljoa kuin Tarjaa, joten nuo terveiset ja hänen tapaamisensa tuntuu niin epätodelliselta.

 

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä erää. Oikein hyvää joulun odotusta kaikille!

- Elvenpath